Senaste nytt från John Ekströms Bygg AB

Aktuellt

Information om coronaviruset/covid-19

onsdag 18 mars

Vi kommer att följa allmänna rekommendationer om coronaviruset. Här nedan kan Du läsa om vad Vi i gör för att undvika smitta. Ska du besöka oss på John Ekströms Bygg AB men är förkyld ber Vi dig att inte besöka oss, utan i istället kontakta oss genom att ringa vår växel 019- 16 43 70. Du är också alltid välkommen att maila Oss på info@je-bygg.se Ska du skriva kontrakt med Oss men är sjuk? Ring oss på 019- 16 43 70, så Vi kan ordnar det på annat sett. För felanmälan Inga felanmälningar kommer att tas emot eller utföras pga. coronaviruset/covid-19. Undantag - Akut felanmälan, maila Oss på info@je-bygg.se eller ring vår växel 019- 16 43 70. Viktigt ! tala om för Oss om Du är sjuk. ( Vi gör en sista bedömning på vad som sedan räknas som akut felanmälan ) Tack för visad hänsyn / Er hyresvärd Stieg Ekström med personal.

Läs mer »

Hyresavierna

onsdag 18 mars

Hej. pga. fel i vårt system så blir Vi ngt. sena med hyresavierna. De kommer vara Er tillhanda som senast torsdag v.13 den 27:e mars. Ni som idag betalar via autogiro kommer få hyresavi iom den nya hyran 1/4-20. ( Autogirot kommer fungera iaf. som vanligt ) Påminner igen om att Hyr Ni garage eller p-plats Du hyr av John Ekströms Bygg AB. Använd rätt avi. Var noga med att betala in rätt månad. Saknar Du avi ring oss. Du kan även betala in på BG 5051 – 1088, ange namn. Lägenhet Du hyr av Stieg Ekström. Använd rätt avi. Var noga med att betala in rätt månad. Saknar Du avi ring oss. Du Kan även betala in på BG 5051 – 0957, ange namn.

Läs mer »

Till våra hyresgäster

onsdag 11 mars

Till våra hyresgäster. Vi har fått information om att det förekommit telefonsamtal från personer som uppger att vi har gett dom i uppdrag att komma och kontrollera saker i lägenheten. Detta stämmer INTE. Våra anställda kan legitimera sig, är du osäker så be om legitimation. Med vänliga hälsningar Stieg Ekström, John Ekströms Bygg AB Din hyresvärd.

Läs mer »
Tidigare nyheter »